Sektorové šrouby

Sektorové šrouby

DENTAURUM

PERFEKTNÍ TVAR, FUNKCE A PROVEDENÍ
Nabídka sektorových šroubů z ušlechtilé oceli od firmy Dentaurum obsahuje standardní jednoduché šrouby, stejně jako speciální komplexní šrouby. Mimo to nabídka obsahuje vysoce biokompatibilní šrouby, např. expanzní šrouby Rematitan® z čistého titanu, určené pro zvláště citlivé pacienty.

Sektorové šrouby od firmy Dentaurum se m.j. vyznačují maximálním otevřením při minimálních rozměrech. Integrovaný prvek limitující roztažný pohyb zabraňuje rozpadnutí šroubu. Přesně vypočítaná frikce závitu a rovněž integrovaná stopka zpětného pohybu zaručují rovnoměrné otevírání šroubu bez samovolného zpětného otáčení. Vysoká přesnost a nadprůměrná kvalita znamenají stabilní konstrukce odolné proti deformaci ve zkrutu.

 

KATALOG SEKTOROVÝCH ŠROUBŮ DENTAURUM KE STAŽENÍ ZDE

 

LEONE

Škála expanzních šroubů od společnosti Leone je vyvinuta na základě komplexních studií.

Centrální šrouby jsou vyráběny prostřednictvím moderních a počítačem monitorovaných strojů.

 

Všechny Leone ortodontické šrouby jsou vyrobeny z nerezové biokompatibilní oceli se závitem se setinovou tolerancí. Povrch šroubu je naprosto hladký, tělo a vodící trny jsou vyráběny s tolerancí +/- 0,01 mm, čímž zajišťují absolutní stabilitu a přesnost.

 

Expanzní šrouby jsou aktivní součástí snímatelného aparátku. Škála expanzních šroubů zahrnuje několik typů v různých velikostech s variabilní expanzí a různými technikami vlastnostmi: každý typ je vybaven dvěma vodícími trny a směrovou šipkou označující směr aktivace.

 

KATALOG EXPANZNÍCH ŠROUBŮ LEONE KE STAŽENÍ ZDE

Odeslat článek známému   Vytisknout