ISOKOR CLEANEE ECO hygienický čistič na KUCHYNĚ 500 ml

Popis

CLEANEE ECO Home hygienický čistič na kuchyně je čistící prostředek vhodný na kuchyňský nábytek a spotřebiče, určený k čištění a odmašťování všech povrchů. Obsahuje přírodní saponiny a tenzidy, čímž kromě čisticích schopností dosahuje vysoké a dlouhodobé účinnosti při odstraňování bílkovinného zamoření. Na ošetřených plochách vytváří mikrofilm chránící před mikrobiální kontaminací, zanechává dlouhodobou čistotu a nepřehlédnutelný lesk, pohlcuje nežádoucí zápach a je bezpečný pro styk s potravinami.


Na jaké povrchy CLEANEE na kuchyně použít?


·         kuchyňský nábytek


·         spotřebiče


·         trouby


·         grily - kontaktní i roštové


·         sklo, dřevo, kov i plast


·         k mytí nádobí


·         k čistění ovoce



 


Aplikace


Před použitím protřepejte. Aplikujte na znečištěný povrch a nechte působit zejména na zaschlých nečistotách. Poté setřete pomocí měkké utěrky a případně opláchněte vodou. V případě potřeby proces opakujte.




Fakta / rady


Přípravek nedráždí pokožku, je bezpečný i ve styku s potravinami. Také je biodegradovatelný a tím bezpečný k přírodě. V případě zasažení očí může dojít k podobnému podráždění jako od mýdla. V případě zasažení očí vymývejte čistou vodou 3–5 minut. Uchovávejte mimo dosah dětí.




Složení přípravku


Voda, lněný olej, kokosový olej, olivový olej, konopný olej, kyselina askorbová, BIO mořská sůl, levandulový olej, olej z máty peprné. Neobsahuje žádné známé nebezpečné nebo karcinogenní látky. Neobsahuje umělá barviva, pěnidla (SLS nebo SLES) ani aromata.



Informace o firmě

ISOKOR je česko-slovenská rodinná značka, která se dlouhodobě věnuje výzkumu nanotechnologií inspirovaných přírodou.
Díky několikaletým zkušenostem se zpracováváním přírodních bio olejů přinesla nová divize společnosti světově jedinečné produkty z řady biotechnologií. Inovativní řada ISOKOR Green Cleaner, odkazující na návrat k přírodě, spojuje výhody ekologických a biologicky rozložitelných čisticích prostředků s mimořádnou účinností a všestranností. Dokážeme tak více než konkurovat klasickým chemickým čisticím prostředkům pro domácnosti i firmy. Prémiové bio čisticí prostředky nové generace tak hrdě pojíme s naším heslem: „ISOKOR – měníme svět čištění“

Pro zakladatele společnosti je od začátku nejpodstatnější vize, udržitelnost hodnot, ochrana přírody a zdraví. Výroba produktů funguje bezodpadově a čisticí prostředky jsou v prodeji i v bezobalové (zerowaste) verzi, která výrazným způsobem přispívá ke snižování produkce jednorázových obalů a emisí CO2.
Jako první, a jediní výrobci česko-slovenských čisticích prostředků, jsme se značkou ISOKOR získali mezinárodní švýcarský certifikát V-Label Vegan. Ten kromě garance netestování produktů na zvířatech deklaruje i čistě veganské složení, které je navíc zcela bez obsahu umělých aromat a barviv.

Čisticí prostředky řady ISOKOR Green Cleaner jsou ideální na kompletní domácí i profesionální čištění, mytí nádobí, praní, čištění ovoce a zeleniny i dětských hraček. Jsou ideálním řešením pro rodiny s malými dětmi, domácími zvířaty a pro lidi s citlivou a ekzematickou pokožkou, neboť nekontaminují prostředí a jsou bezpečné i při styku s potravinami.

Neustálý výzkum účinků organických bio olejů, solí a bylin, i jejich kompatibilitu s přírodou a lidskou buňkou, posouvá hranice dosud nemožného kupředu. Společnost ISOKOR tyto poznatky úspěšně implementuje do vývoje a výroby tak, aby nabídl svým zákazníkům nejvyšší možnou kvalitu, bezpečnost a účinnost.

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články

CLEANEE ECO hygienický čistič na KUCHYNĚ 500 ml

(0x)
Hygienický přírodní čisticí prostředek vhodný k čištění a odmašťování všech povrchů v kuchyni - na kuchyňský nábytek a spotřebiče. Je složený z čistě přírodních olejů a výtažků z rostlin, tudíž bezpečný pro styk s potravinami.
Výrobce
CLEANEE
Kód
8594201710186
EAN
8594201710186
Dostupnost
2-3 dny
K dodání v pátek 05.04.2024

Kdy zboží dostanete?

Osobní odběr - sklad BELdental, Mojmírovců 799/45, Ostrava - Mariánské Hory v pátek 05.04.2024

GLS ČR - kurýrní služba v pondělí 08.04.2024

DPD CZ kurýrní služba v pondělí 08.04.2024

GLS SK - kurýrní služba v úterý 09.04.2024

DPD SK - kurýrní služba v úterý 09.04.2024

Zásilkovna CZ v úterý 09.04.2024

Osobní odběr - Prodejna BELdental, Porubská 1015/17, Ostrava-Poruba v úterý 09.04.2024

Osobní odběr - Prodejna BELdental, Janouškova 4, Brno v úterý 09.04.2024

Zásilkovňa SK ve středu 10.04.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 28.03.2024 19:27 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
149,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
123,00 Kč/ks
ks