ISOKOR CLEANEE Hygienický čistič HRAČKY sprej 500ml

Popis

CLEANEE hygienický čistič BABY je přírodní čisticí prostředek na všechny povrchy spojené s aktivitami s malými i většími dětmi. Přípravek je unikátní svým antimikrobiálním a silným antioxidačním účinkem i skvělými čisticími schopnostmi. Je biodegradovatelný, šetrný a bezpečný k pokožce a přírodě. Netestováno na zvířatech.

Na jaké povrchy CLEANEE hygienický čistič na HRAČKY použít?

Šetrně a hloubkově vyčistí veškeré omyvatelné hračky, přebalovací pulty, jídelní židličky a jiné dětské doplňky. Obsahuje přírodní saponiny a tenzidy, čímž kromě čisticích schopností dosahuje vysoké a dlouhodobé účinnosti při odstraňování bílkovinného zamoření. Odstraňuje veškeré nečistoty, odolné zbytky šťáv, mléka a dalších potravin ze všech povrchů. Na ošetřených plochách vytváří dlouhodobou ochranu před mikrobiální kontaminací, pohlcuje nežádoucí zápach a je bezpečný pro styk s potravinami.


Dávkování

Před použitím protřepejte. Aplikujte na znečištěný povrch a nechte chvíli působit. Poté setřete pomocí měkké utěrky a případně opláchněte vodou. V případě potřeby proces opakujte.


Fakta / rady

Přípravek je čistě přírodní, nedráždí pokožku, je bezpečný i ve styku s potravinami. Produkt je biodegradovatelný, a tím bezpečný k přírodě. V případě zasažení očí vymývejte čistou vodou 3–5 minut. Může dojít k podobnému podráždění jako od mýdla. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Složení přípravku

Voda, lněný olej, kokosový olej, olivový olej, konopný olej, kyselina askorbová, BIO mořská sůl, levandulový olej, olej z máty peprné. Neobsahuje žádné známé nebezpečné nebo karcinogenní látky. Neobsahuje umělá barviva, pěnidla (SLS nebo SLES) ani aromata.


Informace o firmě

ISOKOR je česko-slovenská rodinná značka, která se dlouhodobě věnuje výzkumu nanotechnologií inspirovaných přírodou.
Díky několikaletým zkušenostem se zpracováváním přírodních bio olejů přinesla nová divize společnosti světově jedinečné produkty z řady biotechnologií. Inovativní řada ISOKOR Green Cleaner, odkazující na návrat k přírodě, spojuje výhody ekologických a biologicky rozložitelných čisticích prostředků s mimořádnou účinností a všestranností. Dokážeme tak více než konkurovat klasickým chemickým čisticím prostředkům pro domácnosti i firmy. Prémiové bio čisticí prostředky nové generace tak hrdě pojíme s naším heslem: „ISOKOR – měníme svět čištění“

Pro zakladatele společnosti je od začátku nejpodstatnější vize, udržitelnost hodnot, ochrana přírody a zdraví. Výroba produktů funguje bezodpadově a čisticí prostředky jsou v prodeji i v bezobalové (zerowaste) verzi, která výrazným způsobem přispívá ke snižování produkce jednorázových obalů a emisí CO2.
Jako první, a jediní výrobci česko-slovenských čisticích prostředků, jsme se značkou ISOKOR získali mezinárodní švýcarský certifikát V-Label Vegan. Ten kromě garance netestování produktů na zvířatech deklaruje i čistě veganské složení, které je navíc zcela bez obsahu umělých aromat a barviv.

Čisticí prostředky řady ISOKOR Green Cleaner jsou ideální na kompletní domácí i profesionální čištění, mytí nádobí, praní, čištění ovoce a zeleniny i dětských hraček. Jsou ideálním řešením pro rodiny s malými dětmi, domácími zvířaty a pro lidi s citlivou a ekzematickou pokožkou, neboť nekontaminují prostředí a jsou bezpečné i při styku s potravinami.

Neustálý výzkum účinků organických bio olejů, solí a bylin, i jejich kompatibilitu s přírodou a lidskou buňkou, posouvá hranice dosud nemožného kupředu. Společnost ISOKOR tyto poznatky úspěšně implementuje do vývoje a výroby tak, aby nabídl svým zákazníkům nejvyšší možnou kvalitu, bezpečnost a účinnost.

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články

CLEANEE Hygienický čistič HRAČKY sprej 500ml

(0x)
Přírodní čisticí prostředek - šetrně hygienicky a hloubkově vyčistí veškeré omyvatelné hračky, přebalovací pulty, jídelní židličky a jiné dětské doplňky. Je biodegradovatelný, šetrný a bezpečný k pokožce a přírodě. Je bezpečný pro styk s potravinami.
Výrobce
CLEANEE
Kód
8594201710247
EAN
8594201710247
Dostupnost
Skladem
K dodání v pondělí 29.04.2024

Kdy zboží dostanete?

Osobní odběr - sklad BELdental, Mojmírovců 799/45, Ostrava - Mariánské Hory v pondělí 29.04.2024

GLS ČR - kurýrní služba v úterý 30.04.2024

DPD CZ kurýrní služba v úterý 30.04.2024

GLS SK - kurýrní služba ve čtvrtek 02.05.2024

DPD SK - kurýrní služba ve čtvrtek 02.05.2024

Zásilkovna CZ ve čtvrtek 02.05.2024

Osobní odběr - Prodejna BELdental, Porubská 1015/17, Ostrava-Poruba ve čtvrtek 02.05.2024

Osobní odběr - Prodejna BELdental, Janouškova 4, Brno ve čtvrtek 02.05.2024

Zásilkovňa SK v pátek 03.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 25.04.2024 22:03 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
149,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
123,00 Kč/ks
ks