Trainer Infant Blue modrý - soft

Popis


Tento výrobek je vhodné zakoupit po předchozí konzultaci s Vaším stomatologem nebo logopedem. Náš personál s Vámi nemůže konzultovat léčebný plán Vašeho stomatologa nebo logopeda. Děkujeme za pochopení.


Narušený vývoj čelisti a tváře u dětí může mít za následek stěsnání zubů a neatraktivní tvář. Měkká strava, dudlík, dumlání / cucání palce, používání dětských kelímků a dýchaní ústy - to vše může vést k narušení vývoje tváře a zubů. V dávných dobách člověk přijímal tuhou stravu, nepoužíval dudlíky a neměl dětské pohárky a ani alergie. Důsledkem byly správě vyvinuté čelisti, rovné zuby, široké a přitažlivé tváře a také méně častý výskyt zubního kazu.


INFANT Trainer™ má 3 hlavní funkce:



  • Zajistit mírné cvičení čelistí a obličejového svalstva. (pomocí 4 nezávislých - Air Spring - pružných vzduchových komůrek)
  • Zabezpečit správnou polohu jazyka v klidu a při polykání (Tongue Tag)
  • Podpořit správné dýchání přes nos

Myofunkční efekt


Všechny součásti pomůcky TRAINER system™ jsou navržené na změnu nesprávného stereotypu ústního svalstva (Myofunctional Effect™), která napomáhá úpravě postavení zubů a čelisti. Uvedený trainer INFANT je vhodné používat pod dohledem rodiče. Pro zvýšení účinku je dobré používat trainer i přes noc.


Trainer je vyroben ze silikonu a termoplastické gumy a neobsahuje PVC ani latex.


Čistěte trainer pod tekoucí vodou a jednou týdně použijte roztok na čištění aparátů, např. Retainer Brite.




Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články

Trainer Infant soft

(0x)
INFANT Trainer™ nabízí dětem řešení problémů s dýcháním, ochablým ústním svalstvem, jazykem. Určeno pro děti 2-5 let / mléčný chrup. Varianta Soft - modrý.
Výrobce
Trainer
Kód
590010_M
Dostupnost
Na objednávku
Naše cena
Na dotaz

Varianty