Trainer T4K SOFT

Popis


Tento výrobek je vhodné zakoupit po předchozí konzultaci s Vaším stomatologem nebo logopedem. Náš personál s Vámi nemůže konzultovat léčebný plán Vašeho stomatologa nebo logopeda. Děkujeme za pochopení.



Trainer T4K SOFT 6 - 12 let / pro smíšený chrup


1. fáze léčby: odvykání dumlání palce, sání rtů, odvykání tlaku jazyka  na zuby a špatné polohování.


Trainer „pre-orthodontic" T4K - byl vyvinut z potřeby komplexní včasné léčby pro děti ve věku cca 6 -11 rokov, kdy funkční aparátku tradičně fungují nejlépe. Záměrem bylo navrhnout lehce použitelný aparát s ortopedickými účinky funkčního aparátku, kombinovaného se systémem vedení dentície a myofunkčních výchovných vlastností. Tento produkt nevyžaduje výrobu v laboratoře a je vyrobený v univerzální velikosti pro všechny děti vě věku cca od 6 do 11 let, kdy chrup ještě smíšený.


Trainer T4K určený pro "pre-ortodontickou" léčbu je dentální pomůcka v jednotné velikosti, připravený k okamžitému použití. Je zkonstruovaný pomocí počítače tak, aby bylo spojeno vzájemné myofunkční cvičení s charakteristikou polohování zubů.
Trainer T4K - HARD


2. fáze léčby: K použití po "SOFT" traineru, příprava na ortodontickou léčbu.


Později, po cca 6-8 měsících může může ošetřující lékař určit fázi léčby, kdy se používá T4K (HARD) trainer v pevnějším provedení. Působí už s větší silnou na nevyrovnanou frontální dentici. Při používání T4K není potřebné, aby měl různé rozměry. Může se lišit jen distální délka, která může být upravená pomocí nůžek podle distální polohy prvních stálých molárů. Labiální oblouky kombinované s drážkami pro frontální zuby dovolují působení konstantní síly na nevyrovnané frontální zuby a pomáhají tak při korekci jejich postavení.


Indikace pro použití "pre-ortodontického" Traineru T4K: Stěsnání dolní fronty, frontální otevřený skus, hluboký skus, I. třída - stěsnání, lehké případy III. třídy, vkládání jazyka, dumlávní palce, neprávné polykání, orální návyky. Více na: http://www.myoresearch.com


Čistěte trainer pod tekoucí vodou a jednou týdně použijte roztok na čištění aparátků, např. Retainer Brite.
Varianty:


T4K 1. fáze - měkký - růžový/modrý/zelený                   T4K 2. fáze - tvrdý - červený


 


   


 

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články

Trainer T4K SOFT

(0x)
T4K Trainer™ pro pre-ortodontickou léčbu. Odstraňuje funkční zlozvyky a napomáhá správnému dentofaciálnímu vývoji. Varianta SOFT.
Výrobce
Trainer
Kód
591025_M
Dostupnost
Na objednávku
Naše cena s DPH
1 430,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
1 277,00 Kč/ks

Varianty